Inici | Àrea Privada | www.academia.cat | Contacte | Avís legal
Guia per a una alimentació infantil saludable
Publicada el 03-11-2016

L’Observatori de la Infància i l’Adolescència FAROS de l’Hospital Sant Joan de Déu ha presentat una guia per oferir a les famílies pautes per a una alimentació saludable i equilibrada, aclarir conceptes i trencar els falsos mites que existeixen sobre alguns aliments. 

Al llarg de la guia, experts en pediatria de diferents àmbits repassen  aspectes de la nutrició infantil: com ha de ser l’alimentació de l’embarassada i del nen en cada etapa de la vida; quines peculiaritats ha de tenir l’alimentació en el cas dels infants que practiquen esport; quines al·lèrgies i intoleràncies alimentàries existeixen; com es poden detectar els primers símptomes d’un trastorn alimentari; què podem fer per què els infants mengin fruites, verdures i peix; com es pot incidir en la presentació per què ingereixin les quantitats apropiades, què es pot fer per garantir la seguretat dels aliments que preparem.

Amplieu la notícia 

Accediu a la Guia