Inici | Àrea Privada | www.academia.cat | Contacte | Avís legal
Setmana Internacional de la Immunització de l'OMS
Publicada el 26-04-2017

Del dia 24 al 30 d’abril se celebra la Setmana Internacional de la Immunització de l'OMS , amb el lema: «Les vacunes funcionen» (#VaccinesWork). Aquest any la Setmana se centra en la gran importància que té la vacunació durant tota la vida i el seu paper per assolir els objectius del desenvolupament sostenible.

Es destaca que:

 -Les vacunes són efectives i segures.

-Utilitzant-les s’han evitat 10 milions de morts entre 2010 i 2015 a tot el món i s’han previngut moltíssims més casos de malaltia i de les seves complicacions.

-Prevenint les malalties també s’eviten pèrdues de dies d’escola i de feina, entre altres coses i, per tant, es contribueix a la sostenibilitat.

-Per contrarestar la informació incorrecta que hi ha en moltes webs sobre la seguretat de les vacunes, s’ha creat una xarxa de webs amb informació validada: Vaccine Safety Net  (Xarxa de Seguretat vacunal)

-S’han fet nous materials i diverses infografies  sobre aquests i altres conceptes clau.

 

 Al Canal Salut  podeu trobar més informació així com nous materials per donar suport a la vacunació dels professionals sanitaris que s’han elaborat des del MSSSI amb la col·laboració de les societats científiques.

Pàgina web OMS