Activitats

ACTIVITATS

BEQUES I PREMIS: Convocatòria actual

Premi Societat Catalana de Pediatria 2021 al millor treball publicat a la revista Pediatria Catalana
Societat Catalana de Pediatria

Aquest premi té per objectiu incentivar la publicació a PEDIATRIA CATALANA d’articles de qualitat, reconèixer la seva vàlua i aconseguir un elevat nivell en el contingut de la publicació. Optaran al premi els articles originals i els treballs de formació continuada publicats en els anys 2019 i 2020

600,00€
15-06-2021

Bases.-

- L’autor de la publicació si és individual, o almenys un 50% dels autors en cas de grups de recerca, hauran de ser socis de la Societat Catalana de Pediatria.

- Hi haurà un únic premi indivisible dotat amb 600 € i es lliurarà un diploma acreditatiu.

- El Premi serà lliurat en el transcurs de la Sessió de Cloenda i Lliurement de Premis que se celebrarà el juny de 2021.

 

Tribunal.- 

- El Consell de Redacció de PEDIATRIA CATALANA farà una preselecció, dels considerats com als tres millors treballs originals publicats entre els anys 2019 i 2020, que presentarà a la Junta de la Societat Catalana de Pediatria per tal que aquesta els doni a conèixer als socis.

 

Votació.-

- L’elecció del millor treball es farà per votació entre els membres de la Junta  de la Societat Catalana de Pediatria, a través de la pàgina web www.scpediatria.cat

- La votació serà nominal i només es podrà emetre un vot per soci. Els autors dels diferents treballs seleccionats no podran adjudicar el seu vot al treball per ells signat.

- El període de votació serà  de l’1 al 15 de juny.

- La decisió serà inapel·lable i no es farà difusió de les puntuacions assignades excepte a títol individual en cas de sol·licitar-ho.

 

Barcelona, maig 2021