Salutació


Salutació

Benvolgudes i benvolguts companys i companyes

Com cada any al mes de maig, la Societat Catalana de Pediatria prepara la Reunió Anual, i per la del 2020 tenim l’honor i el plaer que ens hagin escollit a la pediatria de ponent com a organitzadors.

La reunió es farà a la ciutat de Lleida els dies 15 i 16 de maig al Palau de Congressos La Llotja, a la vora del riu Segre i a tocar del parc de La Mitjana, pulmó verd de la ciutat. La Llotja és un edifici modern i ampli, amb tots els serveis i les comoditats per fer una reunió molt agradable per tothom.

El mes de maig a Lleida és ple d’activitats de tot tipus: la fira internacional de titelles, la festa major, la festa de moros i cristians i l’aplec del caragol, el que ens permetrà gaudir també de l’ambient festiu que viu la ciutat en aquest mes.

Estem preparant una reunió en la que mantindrem el format exitós de les anteriors edicions, amb tallers, taules rodones, presentacions orals o la jornada de suport vital bàsic per a nois i noies. Intentarem tractar de forma pràctica temes de l’actualitat pediàtrica que preocupen a moltes i molts professionals, com la problemàtica social dels infants però també volem donar més veu a les noves promocions de facultatius i facultatives que son el futur de la Pediatria Catalana, els/les especialistes pediàtrics, parlant dels seus problemes i les seves inquietuds tant des del vessant formatiu com el científic o el de les sortides laborals. Per aquest motiu tenim previst, dins del marc de la reunió, la primera trobada de tutors i tutores de residents de Catalunya, creant aquest espai on compartir problemes i inquietuds dels diferents centres que formen els i les nostres especialistes.

La nostra intenció es fer una reunió sostenible, saludable i socialment responsable, pel que us tenim preparada alguna sorpresa per assolir aquests propòsits...

Som conscients del gran repte que representa l’organització d’aquesta reunió després de l’èxit de la 25ena edició que es va dur a terme a Barcelona. Tota la pediatria de ponent hi estem treballant amb molta il·lusió per tal que aquesta sigui també una reunió profitosa, però necessitem la vostra col·laboració, les vostres aportacions i les vostres experiències. Entre totes i tots ho aconseguirem.

Estarem encantats de saludar-vos a Lleida el proper mes de maig i de gaudir de 2 dies plens de coneixements, retrobaments i bon ambient.

En nom de tota la pediatria de ponent rebeu una forta abraçada,

Eduard Solé Mir 
President del Comitè Organitador

Núria Visa Reñé  
Presidenta del Comitè Científic

Dates d'interès
Falten...
   AMPLIAT LIMIT ENVIAMENT ABSTRACTS

20 DE FEBRER DE 2020
  LÍMIT INSCRIPCIONS:

  5 de maig de 2020
Seu
Palau de Congressos de Lleida. La Llotja
Palau de Congressos de Lleida. La Llotja
Avinguda de Tortosa, 4
25005 Lleida
973 22 11 55
http://www.lallotjadelleida.com/
Com arribar-hi