Salutació


Salutació

Benvolgudes companyes i benvolguts companys

Ja fa 2 anys que us vàrem enviar un escrit convidant-vos a la 26a Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria que anàvem a celebrar a Lleida al maig del 2020.

Com be sabeu, no es va poder fer i des de llavors hem viscut el que mai hauríem pensat: pandèmia, confinaments, canvis en l’epidemiologia de les malalties infeccioses, restriccions en activitats socials... Ens hem hagut d’adaptar a una “nova normalitat” i ens hem fet experts en múltiples plataformes per poder continuar amb les activitats de formació.

Ara estem veient ja la possibilitat de tornar a les activitats científiques amb el caliu humà que tant trobem a faltar, i tornar al que sempre ha estat una de les claus de l’èxit de les reunions anuals de la Societat Catalana de Pediatria: un espai de retrobament dels pediatres catalans, dels amics que anem veient d’any en any i amb els que hem compartit tantes estones.

Aquest cop si, i ho farem amb la mateixa il·lusió amb la que estàvem preparant la del 2020.

Us esperem a Lleida els dies 10 i 11 de juny de 2022, al Palau de Congressos La Llotja, a la vora del riu Segre i a tocar del parc de La Mitjana, pulmó verd de la ciutat. La Llotja és un edifici modern i ampli, amb tots els serveis i les comoditats per fer una reunió molt agradable per tothom.

Estem preparant una reunió en la que mantindrem el format exitós de les anteriors edicions, amb tallers, taules rodones, presentacions orals o la jornada de suport vital bàsic per a nois i noies. Intentarem tractar de forma pràctica temes de l’actualitat pediàtrica que preocupen a moltes i molts professionals, com la problemàtica social dels infants però també volem donar més veu a les noves promocions de facultatius i facultatives que son el futur de la pediatria catalana, els/les especialistes pediàtrics, parlant dels seus problemes i les seves inquietuds tant des del vessant formatiu com el científic o el de les sortides laborals. Per aquest motiu tenim previst, dins del marc de la reunió, la primera trobada de tutors i tutores de residents de Catalunya, creant aquest espai on compartir problemes i inquietuds dels diferents centres que formen els i les nostres especialistes.

La nostra intenció es fer una reunió sostenible, saludable i socialment responsable, pel que us tenim preparada alguna sorpresa per assolir aquests propòsits...

Estarem encantats de saludar-vos a Lleia al mes de juny i gaudir plegats de 2 dies plens de coneixement, retrobaments i bon ambient, per que ja en tenim ganes!!

Aquest cop si, ens veiem a LleidaEduard Solé Mir 
President del Comitè Organitador

Núria Visa Reñé  
Presidenta del Comitè Científic

Premis XXVI Reunió Anual
Dates d'interès
  LÍMIT D'ENVIAMENT DE COMUNICACIONS:

21 DE FEBRER DE 2022
NOU TERMINI: 1 de març de 2022
  LÍMIT INSCRIPCIONS:

  1 de juny de 2022
Seu
Palau de Congressos de Lleida. La Llotja
Palau de Congressos de Lleida. La Llotja
Avinguda de Tortosa, 4
25005 Lleida
973 22 11 55
http://www.lallotjadelleida.com/
Com arribar-hi