Abstracts

Ampliació data límit d’entrega d’abstracts 1 de març de 2013


INSTRUCCIONS PER A LA PRESENTACIÓ DE RESUMS

Per realitzar l’enviament dels abstracts cal que utilitzeu el formulari que trobareu fent clic aquí.Estructureu el vostre resum en: objectiu, material i mètodes, resultats i conclusions.
Extensió màxima de 250 paraules.

Seguiu les instruccions donades. Una vegada introduït el vostre resum, obtindreu una referència per poder consultar i modificar automàticament la comunicació fins a la data límit de presentació. Conserveu la vostra referència, i comproveu que la vostra adreça e-mail és correcta, us caldrà per poder accedir a la comunicació i posteriorment comprovar la seva acceptació.

Per  fer modificacions o veure l'estat d'un abstract  feu clic aquí.


Per a l’admissió de qualsevol resum és imprescindible que almenys el presentador estigui inscrit i hagi formalitzat el pagament de la quota d’inscripció pertinent.

Totes les comunicacions i els pòsters seleccionats pel comitè científic opten als premis convocats d’acord amb les bases de la convocatòria que trobaràs aquí.


INSTRUCCIONS PER A LA CONFECCIÓ I PRESENTACIÓ DE PÒSTERS

Enguany els pòsters es presentaran en pantalles digitals i per tant no caldrà imprimir-los.
Rebreu per correu electrònic la notificació i les instruccions que haureu de seguir per tal de facilitar la imatge del vostre pòster.